Crème de la crème safari Tanzania

15 daagse rondreis vanaf €24.900,- per persoon

Luxe individuele vliegsafari door Tanzania

Tijdens deze individuele rondreis bezoek je de kroonjuwelen van Tanzania in een rustig tempo, waarbij je de meest iconische reservaten vanuit privé concessies bezoekt en in de meest bijzondere kleinschalige lodges verblijft. Naast verschillende ecosystemen in het noorden van Tanzania beleef je ook het grootste reservaat van Afrika in het zuiden van Tanzania, waarna je afsluit op het meest exclusieve eiland resort voor de kust van Zanzibar. Naast onvergetelijke safari's maak je kennis met verschillende lokale gemeenschappen en leer je hun cultuur kennen.

Je reis zal starten met een overnachting in een kleinschalig wellness hotel aan de rand van Arusha. De volgende ochtend vlieg je naar de Ngorongoro Conservation Area waar je aan de rand van de Ngorongoro krater in één van de mooiste lodges van Afrika met fenomenaal uitzicht over de krater zult verblijven. Je kunt hier genieten van een sublieme service en geweldige safari's in de krater en langs verschillende meren. De volgende bestemming is het Singita Grumeti Reserve, een immense en wildrijke privé concessie grenzend aan de Serengeti. In deze privé concessie ter grootte van de Masai Mara ben je geheel weg van de massa doordat alleen de bezoekers van de Singita lodges toegang hebben tot het reservaat. Je krijgt een persoonlijke gids toegewezen wie je tijdens safari's en wandelingen naar de beste plekken brengt. Deze gids zal je ook begeleiden op een bezoek aan lokale gemeenschappen.

Na deze regio's in het noorden van Tanzania ontdekt te hebben vlieg je naar het zeer diverse Nyerere National Park in het zuiden van Tanzania. Ook hier verblijf je in een sublieme lodge met schitterende uitzichten en heb je wederom beschikking over een privé gids waarmee je unieke bootsafari's, wandelingen en safari's met een open 4x4 voertuig zult ondernemen. Het einde van je reis wordt ingeluid met een verblijf in een karakteristiek hotel in het authentieke Stone Town op Zanzibar. Aan de hand van een interactieve privé excursie zul je het stadje leren kennen. Als ultieme afsluiter verblijf je op het geweldige Mnemba Island, een privé barefoot luxury resort voor de kust van Zanzibar. Je kunt hier genieten van de intieme ongedwongen sfeer en onaangetaste natuur waarbij je kans hebt op het zien van schildpadden die aan land komen.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze exclusieve safari door Tanzania zo bijzonder?

Het rustige tempo waarin je diverse ongerepte natuurgebieden, privé concessies en prachtige lodges bezoekt, dit alles geheel weg van de gebaande wegen. De gekozen wildreservaten zijn onderling enorm verschillend van elkaar, waardoor je verzekerd bent van een zeer diverse en afwisselende safari. Je verblijft in Afrika's meest bijzondere lodges op de rand van de Ngorongoro krater, een enorme privé concessie in de Serengeti en een exclusieve locatie in het Nyerere National Park in het zuiden van Tanzania. Je sluit af op het sublieme Mnemba Island, door velen geprezen als het meest bijzondere verblijf van heel Afrika.

Meer informatie Meer informatie
Safari bij Beho Beho in Tanzania

Safari's in minder bezochte reservaten

Meer informatie Meer informatie
Sundowner bij Beho Beho in Tanzania

Sundowners midden in de natuur

Meer informatie Meer informatie
Begeleide wandeling bij Beho Beho in Tanzania

Sporen zoeken

met de meest ervaren gidsen

Meer informatie Meer informatie
maasai_guest_experience-49

Bezoek een Masai dorp

Meer informatie Meer informatie
Dhow bij Park Hyatt Zanzibar

Dhow excursies aan de kust

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Blank Kilimanjaro

Vandaag vlieg je met KLM van Amsterdam naar Kilimanjaro.

Dag 1-2
dsc_45631

Logistieke overnachting in Arusha

Bij aankomst op het vliegveld van Kilimanjaro word je welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en word je naar de fraai gelegen Machweo Wellness Retreat gebracht waar je de komende nacht verblijft in een Garden Cottage Suite op basis van logies en ontbijt.

TIP: Machweo staat bekend om zijn gastronomische maaltijden en spa. Mocht je meer intens van deze heerlijke lodge willen genieten, dan adviseren wij om een aanvullende nacht te reserveren.

Ontbijt
Dag 2-4
Ngorongoro_crater_lodge18

Subliem op safari in de krater

Na het ontbijt vlieg je naar de Ngorongoro Conservation Area, waar je de volgende twee nachten verblijft in de befaamde Ngorongoro Crater Lodge op basis van volpension met activiteiten. Deze luxe lodge is gebouwd in de stijl van een authentiek Masai dorp en gelegen aan de rand van Ngorongoro krater. Je zult hier gastronomisch genieten van de pan-Afrikaanse cuisine en safari's ondernemen in de krater en bij verschillende meren nabij de lodge. Daarnaast kun je met een gids mooie bush wandelingen maken, een bezoek brengen aan een Masai dorp of op excursie naar de archeologische Olduvai kloof, waarna je de dag af kunt sluiten met een ontspannende massage.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Diner
Dag 4-7
Een vegetatierijk en wildrijk Singita Grumeti Reserve in de Serengeti.

Genieten in het meest exclusieve deel van de Serengeti

Vandaag vlieg je naar het Singita Grumeti Reserve, een duurzame privé concessie van ruim 140.000 hectare, gelegen in het beroemde Serengeti National Park. Je verblijft drie nachten in de aan de Grumeti rivier gelegen Singita Faru Faru Lodge in een standaard suite op basis van volpension met activiteiten. Je bent hier in één van de meest exclusieve reservaten van heel Afrika en deelt dit, anders dan in de Serengeti, enkel met andere Singita gasten.

Je krijgt bij Faru Faru een persoonlijke professionele gids toegewezen met wie je safari's, wandelingen en culturele excursies kunt ondernemen. Het zal moeilijk worden om een keuze te maken tussen safari en de faciliteiten van de lodge, waaronder het gourmet restaurant, de spa en de zwembaden.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Diner
Dag 7-10
Tourism_Tanzania_Selous

Verken het diverse Nyerere National Park

De volgende bestemming is Nyerere National Park, het grootste wildreservaat van heel Afrika, waar je drie nachten zult verblijven in het kleinschalige Beho Beho Camp. Een authentieke en intieme lodge met een formidabele hooggelegen locatie met een weids uitzicht over de omgeving. Je zult hier in luxe en privacy verblijven, op basis van volpension met activiteiten, wederom met een privé gids en voertuig.

Je kunt de omgeving verkennen middels een bootsafari op Lake Tagalala, één van de meren langs de Rufiji River. Tijdens deze bootsafari kun je zowel nijlpaarden en krokodillen als drinkend wild bewonderen. Bovendien kun je vanaf Beho Beho prachtige autosafari's en wandelingen ondernemen.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Diner
Dag 10-11
Park-Hyatt-Zanzibar-Stone-Town-Views

Proef authentiek Zanzibar

Vanmiddag reis je af naar Zanzibar, een eiland voor de kust van Tanzania, waar je één nacht verblijft in het aan het water gelegen Park Hyatt Zanzibar. Vanuit je luxe kamer in dit historische hotel kijk je uit over de eeuwenoude wijk Stone Town of de zee. Je kunt hier genieten van de goede keuken met zowel traditioneel Afrikaanse als internationale gerechten.

De volgende ochtend staat er na het ontbijt een excursie door Stone Town op het programma, waarbij je van een privé gids uitleg krijgt over de geschiedenis en wetenswaardigheden van dit historische havenstadje met nauwe straten.

Activiteiten
Ontbijt
Dag 11-14
Sundowner op strand bij Mnemba Island Lodge in Tanzania

Paradijselijke afsluiting op privé eiland

Na de stads-excursie door Stone Town, word je naar een boot gebracht waarmee je naar Mnemba Island vaart. De volgende drie nachten verblijf je in de sublieme Mnemba Island Lodge, wellicht het meest exclusieve barefoot luxury resort van Afrika. Je verblijft op basis van volpension met activiteiten in één van de 12 luxe banda's, welke zijn gebouwd van hout, palmbladeren en riet. Verder kun je in de wateren rond het eiland fantastisch duiken en snorkelen en heb je de unieke kans op het zien van schildpadden die aan land komen.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Diner
Dag 14-15

Mnemba Blank Amsterdam

Vandaag komt er helaas een einde aan deze prachtige reis. Na een transfer van Mnemba naar de luchthaven van Zanzibar vlieg je terug naar Amsterdam.

Dag 15

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten, gebaseerd op KLM economy class
 • Luchthavenbelasting en toeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Genoemde transfers en excursies
 • Parkentreegelden (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Engels sprekende gids/chauffeur
 • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • SGR-bijdrage (€5,- p.p.)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Visumkosten Tanzania
 • Entreegeld Mafia eiland (circa. €25,- p.p.p.d.)

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op

Gerelateerde voorbeeldreizen

CM_Song_Saa_private_island_spa_buiten_outdoor_spa_sala_1
Exclusieve reis door Cambodja met luxe strandverlenging
Bekijk voorbeeldreis

Luxe rondreis Cambodja

Crème de la Crème rondreis Cambodja

15-daagse rondreis vanaf €8.200,- per persoon

Twee gele kano's in de turkoois blauwe oceaan dichtbij Motuihe Island in Nieuw-Zeeland.
Individuele reis inclusief strandverlenging Cook eilanden
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Nieuw Zeeland en Cook Eilanden

Koninklijke rondreis Nieuw-Zeeland en Cook eilanden

25-daagse rondreis vanaf €16.000,- per persoon

CO_PE_colca_vallei_Belmond-AndeanExplorerTrain-AEP-DEST-04-2
Incl. luxe Amazone cruise en meerdaagse nostalgische treinreis
Bekijk voorbeeldreis

Individuele luxe rondreis naar Peru

Crème de la crème rondreis Peru

22 daagse rondreis vanaf €20.079,- per persoon

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven