Olduvai Camp

Ngorongoro Conservation Area, Tanzania

Tentenkamp in een prachtige natuurlijke omgeving

Olduvai Camp is gelegen nabij de krater in de Ngorongoro Conservation Area en op slechts een uur rijden van het Serengeti National Park. Het kamp wordt gerund door lokale Masai en is gebouwd rondom een kopje, oftewel een rotsachtige heuvel. Je bevindt je hier in een natuurlijke omgeving, waarbij je geniet van schitterende uitzichten op de omliggende vlaktes. Bij Olduvai Camp geniet je van een geweldige safari ervaring en een zeer goede service.

Meer informatie Meer informatie
Knipsel10

Wandelsafari

Maak prachtige wandelingen onder begeleiding van een gids

Meer informatie Meer informatie
Knipsel

Lounge

Geniet van een goed glas wijn in de comfortabele lounge

Meer informatie Meer informatie
Knipsel8

Natuurlijke omgeving

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Olduvai Camp

Comfortabele tenten

Olduvai Camp beschikt in totaal over 17 tenten, die allen zijn gebouwd rondom een enorm “Kopje” (granieten heuvel). De tenten zijn eenvoudig van inrichting en voorzien van ensuite faciliteiten. Buiten vind je de veranda, vanwaar je geniet van een mooi uitzicht op de omliggende savanne.

Knipsel9
Knipsel7

Faciliteiten en activiteiten van Olduvai Camp, Tanzania

Restaurant

Het restaurant bevindt zich in een grote ronde banda met houten vloeren en een rieten dak, dat is gelegen tussen de rotsen. Iedere dag worden hier heerlijke maaltijden geserveerd. De bar is een gezellige plek om te ontspannen bij aankomst of na een safari.

Lounge

Het kampvuur is de ideale plek om te genieten van een drankje onder de sterrenhemel, vergezeld door één van de Maasai medewerkers. Op het hoogste punt van het kopje vind je een platform. Dit is een unieke plek om de schitterende sterrenhemel te observeren met een telescoop.

Safari

Er worden gamedrives in een 4x4 georganiseerd, waarbij je met een gids op pad gaat om de wildrijke omgeving te verkennen.

Begeleide wandelingen

Je kunt ook deelnemen aan verschillende wandelingen, zoals een korte wandeling bij zonsondergang. Er zijn tevens halve- en volledige dagtochten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven