Nyasi Migrational Camp

Serengeti, Tanzania

Seizoensgebonden mobiel tentenkamp bij de wildebeest migratie

Nyasi Migrational Camp is een luxe, seizoensgebonden tentenkamp met twee verschillende locaties in het Serengeti National Park in Tanzania. De locatie is afhankelijk van waar de wildebeest migratie zich op dat moment bevindt, in het noorden van de Serengeti of in de Mwiba privé concessie in het zuiden van de Serengeti. Het kamp bestaat uit negen tenten en twee gemeenschappelijke ruimtes met een lounge en eetgedeelte, waar je 's avonds kunt genieten van een goed diner. Je ontbijt en lunch worden geserveerd op een afgezonderde locatie in de bush. Gedurende je verblijf bij Nyasi Migrational Camp zal je een sublieme service ervaren en heb je beschikking over je eigen, zeer ervaren, privé gids.

Terwijl je de migratie volgt onderneem je prachtige safari's per 4x4. Een unieke ervaring is een ballonvaart (in het noorden) waarbij je de omgeving, én de migratie, vanuit een ander perspectief kunt bekijken. Ook is het mogelijk om zowel begeleide wandelingen als avondsafari's (in het zuiden) te ondernemen. In het zuiden kun je culturele excursies ervaren waarbij je kennis maakt met de jaagtechnieken van de Hadzabe stam of danspassen leert van vrouwen van de Datoga gemeenschap, een stam die hier op traditionele wijze leeft.

Meer informatie Meer informatie
Migrational Camp in Tanzania

Subliem tentenkamp

Meer informatie Meer informatie
Safari olifanten bij Migrational Camp in Tanzania

Ervaar indrukwekkende safari's

Meer informatie Meer informatie
Migrational_Camp_5

Comfortabele lounge

Meer informatie Meer informatie
Migrational_Camp_18

Ongerepte natuur

Meer informatie Meer informatie
Datoga tribe bij Migrational Camp in Tanzania

Ontmoet de Datoga

een gemeenschap in het zuiden van de Serengeti

Meer informatie Meer informatie
Wandelsafari tussen wildebeest bij Migrational Camp in Tanzania

Onderneem prachtige wandelsafari's

in het zuiden van de Serengeti

Meer informatie Meer informatie
Ballonvaart bij Migrational Camp in Tanzania

Een ander perspectief

tijdens een ballonsafari in het noorden van de Serengeti

Meer informatie Meer informatie
Migrational_Camp_32

Bekijk de migratie van dichtbij

Meer informatie Meer informatie
Bushmeal bij Migrational Camp in Tanzania

Een hapje en een drankje in de wildernis

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Wandel safari Serengeti National Park bij Nyasi Migrational Camp
Met de beste gidsen op safari naar de hoogtepunten van Tanzania
Bekijk voorbeeldreis

Luxe individuele safari noord Tanzania

Luxe Individuele safari Noord-Tanzania en Zanzibar

15-daagse safari vanaf €13.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Nyasi Migrational Camp

Nyasi Migrational Camp beschikt over over acht standaard tenten en een familie tent. Het kamp is in twee secties opgedeeld waarbij één deel bestaat uit zes standaard tenten, het andere deel biedt de mogelijkheid tot meer privacy en bestaat uit twee standaard tenten en de familie tent.

Standaard tenten

Deze tent is geschikt voor twee tot maximaal drie personen en beschikt over een en-suite badkamer met een douche en dubbele wastafel. De inrichting van elke tent is geïnspireerd door de natuur wat terug te zien is in het gebruik van organische materialen en de aardekleuren. Daarnaast heeft elke tent een eigen veranda met zitjes, waar je van het uitzicht kunt genieten. De tenten zijn ver genoeg uit elkaar geplaatst om van exclusiviteit en privacy te kunnen genieten tijdens je verblijf.

migrational_camps_-_double_vanity_in_ensuite_bathroom
migrational_camps_-_sun_lounger_outside_tented_suites
Familie tent bij Migrational Camp in Tanzania
migrational_camps_-_main_bedroom_in_family_tent

Familie tent

De familie tent is geschikt voor vier personen en bestaat uit twee aparte slaapkamers met beiden een eigen en-suite badkamer met douche. De slaapkamers zijn met elkaar verbonden door een gedeelde lounge met een comfortabele inrichting. Het decor bestaat uit levendige kleuren en natuurlijke stoffen wat een perfecte aanvulling is op de schitterende omgeving. Ook de familie tent beschikt over een veranda met fijne zitjes, waarvandaan je van de omgeving kunt genieten.

Faciliteiten en activiteiten van Nyasi Migrational Camp, Tanzania

Safari

Bij Nyasi migrational Camp heb je de keuze uit halve en hele dag safari's. Deze safari's onderneem je met een privé voertuig en je eigen gids.

Avondsafari

In het zuiden van de Serengeti is het mogelijk om avondsafari's te ondernemen. Op dit latere tijdstip zijn de dieren meer actief en zal je ook dieren kunnen bewonderen die zich overdag niet laten zien.

Begeleide wandelingen

In het zuiden van de Serengeti is het mogelijk om te voet de omgeving te verkennen. Onder begeleiding van een zeer ervaren gids kun je dicht bij het wild komen. Daarbij delen de gidsen graag hun kennis over de flora en fauna met je.

Culturele excursies

Voor een culturele ervaring moet je in het zuiden van de Serengeti zijn. Zo kun je danspassen leren van de Datoga vrouwen, of leren jagen en een inzicht krijgen in de authentieke leefwijze van de Hadzabe.

Activiteiten

Een bijzondere ervaring is een luchtballonvaart over de Serengeti, waarbij je de wijds gestrekte omgeving vanuit een ander perspectief bekijkt. Deze activiteit kun je doen in het noorden.

Restaurant

Elke dag krijg je je ontbijt en lunch geserveerd op een prachtige privé locatie in de bush. Het diner wordt genuttigd in gemeenschappelijke setting.

Lounge

Het kamp beschikt over een fijne gemeenschappelijke lounge waar je bijvoorbeeld een goed boek kunt lezen.

Familiekamers

Er is één familie tent beschikbaar, deze tent is geschikt voor vier personen.

Kindvriendelijk

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Nyasi Migrational Camp, ze mogen ook deelnemen aan de autosafari's.

Wi-fi

In de hoofdtent kun je gebruik maken van Wi-fi.

Duurzaam

Het moederbedrijf van Nyasi Migrational Camp, Legendary Expeditions, zet zich in voor het welzijn van de lokale mensen, cultuur, landschap en wilde dieren. Daarom worden de opbrengsten van het kamp geïnvesteerd in onder andere de lokale bevolking, lokale inheemse culturen en het behoud van het wild.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven