Exclusieve lodge in de ongerepte natuur

Beho Beho is een exclusieve lodge op de Kipalala Hill, een hoger gelegen gebied in het Nyerere National Park in Tanzania, waar zelfs op de heetste dagen nog een briesje waait. Het is dat briesje waar Beho Beho haar naam aan te danken heeft. Vanaf de heuvel heb je een wijds uitzicht over de diverse natuur rondom de lodge. Beho Beho was de allereerste lodge in het Selous Game Reserve, wat de voormalige benaming is van het reservaat. Je kunt bij Beho Beho verblijven in een ruime banda, wat een stenen huisje is met één open zijde en een rieten dak, of de Bailey's banda met een soortgelijke bouwstijl wat hoger op de heuvel. Beho Beho beschikt over een restaurant, bar, lounge en een zwembad. Door de fantastische ligging komt het regelmatig voor dat je je kamer niet uit hoeft om het wild van dichtbij te kunnen bekijken. Daarom is de lodge ook een ideaal startpunt voor begeleide wandelsafari's. Verder kun je elke ochtend en middag een safari ondernemen in een speciaal 4x4-voertuig, of een bootsafari maken op het Tangalala meer. Bij elke excursie word je begeleid door een zeer ervaren gids, gedurende je volledige verblijf zal het vriendelijke en toegewijde personeel er alles aan doen om je thuis te laten voelen.

Meer informatie Meer informatie
Bar en lounge in Beho Beho in Tanzania

Mooie lounge met bar

Geniet van een heerlijke cocktail en het comfort van de lounge

Meer informatie Meer informatie
Olifant met banda op achtergrond bij Beho Beho in Tanzania

Wild spotten vanuit je kamer

Spot wild wat regelmatig vlak langs je banda wandelt

Meer informatie Meer informatie
Begeleide wandeling bij Beho Beho in Tanzania

Leerzame wandelsafari's

Meer informatie Meer informatie
Zwembad bij Beho Beho in Tanzania

Zwembad met uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Diner in boma bij Beho Beho in Tanzania

Gezamenlijk dineren

Elke dag wordt je maaltijd op een andere locatie geserveerd

Meer informatie Meer informatie
Bailey's Banda bij Beho Beho in Tanzania

Karaktervolle Afrikaanse details

Meer informatie Meer informatie
Banda plungepool bij Beho Beho in Tanzania

Exclusiviteit

Ervaar privacy, luxe en een schitterend uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Safari bij Beho Beho in Tanzania

Safari

Meer informatie Meer informatie
Sundowner bij Beho Beho in Tanzania

Sfeervolle sundowners

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Lunch bij Ngorongoro crater lodge in Tanzania
Luxe rondreis door Tanzania, Zanzibar en Mnemba Island
Bekijk voorbeeldreis

Crème de la crème safari Tanzania

15 daagse rondreis vanaf €24.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Beho Beho

Beho Beho beschikt over verschillende verblijfsmogelijkheden. Zo kun je overnachten in het luxe kamp bestaande uit acht stenen banda's, met één open zijde en een rieten dak. Een optie met nog meer luxe en privacy is de Bailey's banda, welke beschikt over twee slaapkamers en geschikt is voor maximaal vijf personen. Om de natuur van nog dichterbij mee te maken kun je, mits je minimaal vier nachten bij Beho Beho verblijft, één nacht ervaren in de luxe boomhut in de bush.

Banda

Beho Beho beschikt over acht luxueuze banda’s, een Oost-Afrikaanse benaming voor een hut die bescherming biedt tegen het weer en het wild. Het voorste deel van de banda is open en loopt over in de veranda waar vandaan je een fantastisch panorama uitzicht hebt op de bush. Er is een aparte kleedkamer, en-suite badkamer met douche en een privé plungepool. Alle banda’s hebben een zeer comfortabele inrichting en zijn voorzien van een authentiek Afrikaans decor.

banda interieur bij Beho Beho in Tanzania
banda interieur lounge bij Beho Beho in Tanzania
Bailey's Banda bij Beho Beho in Tanzania
Bailey's Banda badkamer bij Beho Beho in Tanzania

Bailey's Banda

De Bailey's Banda is de meest exclusieve Banda van Beho Beho en is iets hoger op de heuvel gelegen waardoor het een schitterend uitzicht biedt op het dal. De banda beschikt over twee slaapkamers, een gemeenschappelijke woonkamer met comfortabele lounge en een grote veranda met een fantastisch uitzicht. Op deze veranda kun je genieten van gerechten die door je privé chef worden bereid. Verder is er een privézwembad met zonnedek en kun je volop genieten van de privacy en exclusiviteit.

Luxe boomhut

Deze boomhut ervaring begint wanneer je tegen het einde van de middag te voet het kamp verlaat en samen met een gids twee uur door de Selous wildernis loopt totdat je je slaapplek voor die avond bereikt hebt, de boomhut. De hut bevindt zich naast en in een gigantische, oude Leadwood boom met uitzicht op de droge rivierbedding. Deze boomhut beschikt over een tweepersoonsbed gehuld in een klamboe en een eigen badkamer. Deze bijzondere ervaring zal zeker je safari beleving vergroten.

Luxe boomhut exterieur bij Beho Beho in Tanzania
Luxe boomhut bed bij Beho Beho in Tanzania

Faciliteiten en activiteiten van Beho Beho, Tanzania

Safari

Er zijn diverse manieren om het Nyerere National Park te verkennen, zo heeft Beho Beho een aantal eigen open safarivoertuigen waarbij je al rijdend al het wild kan spotten. Een ander alternatief is om een bootsafari te maken bij Lake Tagalala, bij dit meer kun je voornamelijk nijlpaarden en krokodillen spotten.

Begeleide wandelingen

Vanaf Beho Beho worden diverse begeleide wandelingen georganiseerd voor ieder type wandelaar. Zo kun je in de vroege ochtend op safari gaan, langs bijvoorbeeld een nijlpaarden poel, waarbij je onderweg ontbijt. Ook kun je een indrukwekkende wandeling ondernemen waarbij je leert over de geschiedenis, hierbij kun je door loopgraven van de Eerste Wereld Oorlog wandelen.

Restaurant

Bij Beho Beho eet je bij elke maaltijd op een andere locatie. Het ontbijt vindt meestal plaats in de bush tijdens een ochtend safari. Ook het diner wordt elke dag ergens anders geserveerd, bijvoorbeeld onder de sterren, bij het zwembad of in de bush.

Lounge

Het hoofdgebouw van Beho Beho is voorzien van diverse comfortabele lounges, daarnaast is er een cocktailbar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje.

Zwembad

Er is een buitenzwembad aanwezig waar je heerlijk kunt afkoelen of kunt relaxen op de ligbedden.

Privé plungepool

Iedere banda, zo ook de Bailey's Banda, is voorzien van een eigen plungepool.

Buitendouche

De badkamers in de banda's zijn deels open, waardoor je het idee van een buitendouche hebt.

Wi-fi

Je kunt in je eigen banda bij Beho Beho gebruik maken van Wifi.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven