The Manor at Ngorongoro

Ngorongoro Conservation Area, Tanzania

Elegant landgoed bij het achtste wereldwonder

The Manor at Ngorongoro is een elegant boutique hotel dichtbij de Ngorongoro krater in het noordwesten van Tanzania. Dit elegant boutique hotel is ondergebracht in verschillende Kaaps-Hollandse stijl ingerichte gebouwen op een landgoed van ruim 600 hectaren. De setting is 'old school', maar dan wel voorzien van alle hedendaagse comfort waarbij je verwend wordt met een sublieme keuken. De ruime en nostalgisch ingerichte suites liggen verspreid over het prachtig groene landgoed. Naast het bezoeken van de Ngorongoro krater is The Manor een fijne basis om de omliggende koffieplantages te paard te verkennen of om te genieten van de zonsondergang onder het genot van een lekker drankje. Een verblijf bij The Manor laat de zintuigen van iedere gast prikkelen door de huiselijke sfeer, de prachtige ligging, de voortreffelijke keuken en het diverse aanbod aan activiteiten.

Meer informatie Meer informatie
lounge bij The Manor in Tanzania

Sfeervolle lounge

Met fijne faciliteiten

activiteiten bij The Manor in Tanzania
Meer informatie Meer informatie
high tea bij The Manor in Tanzania

Verrukkelijke high tea's

Meer informatie Meer informatie
safari bij The Manor in Tanzania

Spectaculaire safari's

Meer informatie Meer informatie
paardrijden bij The Manor in Tanzania

Te paard het landgoed verkennen

Meer informatie Meer informatie
zonterras bij The Manor in Tanzania

Kom tot rust op het terrras

Meer informatie Meer informatie
lunch in de bush bij The Manor in Tanzania

Lunchen tussen het wild

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van The Manor at Ngorongoro

Manor Suites

De 18 Manor Suites zijn ondergebracht in 9 cottages die verspreid liggen op het prachtige groene landgoed. Alle suites zijn ingericht in authentieke Kaaps-Hollandse stijl, met donker hout en lichte kleurtonen. De ruime suites hebben een open bouwstijl, waardoor je vanuit het bed direct uitkijkt op het leefgedeelte. De suites beschikken tevens over een fijne ensuite badkamer met zowel een bad als douche. Buiten is er een privé terras, vanuit waar je een prachtig uitzicht hebt.

suite bij The Manor in Tanzania
familie cottage bij The Manor in Tanzania
lounge cottage bij The Manor in Tanzania

Stable Cottage

Verder weg van het hoofdgebouw biedt de Stable Cottage onderdak aan gezinnen en gezelschappen van maximaal zes personen. Deze sfeervolle cottage beschikt over twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de hoofdslaapkamer, een tweepersoonskamer, twee ensuite badkamers en een intieme lounge met zowel een keuken als een open haard. Voor de kinderen is er op de eerste verdieping een speciale slaapkamer met ensuite badkamer en een speelkamer. Op aanvraag kan het ontbijt genuttigd worden in de tuin.

Faciliteiten en activiteiten van The Manor at Ngorongoro, Tanzania

Safari

The Manor is dusdanig gelegen dat het zich uitstekend leent voor safari's naar beide de Ngorongoro krater als Lake Manyara. In de krater kan het bezoek aangevuld worden met een heerlijke lunch, waarna je weer terugkeert naar de lodge.

Activiteiten

Naast de spectaculaire safari's kan je het landgoed, de koffieplantages en de prachtige omgeving ook ontdekken middels paardrij excursies. Daarnaast is het heerlijk om van de zonsondergang te genieten in de goed aangelegde tuin onder het genot van een drankje en een hapje.

Gourmet restaurant

Bij The Manor kan je heerlijk uitgebreide diners verwachten in het elegante restaurant. De spannende smaakcombinaties, geïnspireerd op zowel de internationale als Tanzaniaanse keuken, worden aangevuld met heerlijke bijpassende wijnen.

Spa / wellness

Gedurende je verblijf kan je, tegen een meerprijs, ontspannende massages reserveren.

Lounge

Het klassiek ingerichte hoofdgebouw biedt een ruime lounge met een bar. Het gebruik van donkere houtelementen, comfortabele banken, open haard en een piano geven deze ruime zowel een sfeervol als huiselijk gevoel. Geniet hier van een lekker hapje en drankje terwijl je op de bank geniet van een goed boek.

Familiekamers

The Manor beschikt over een cottage die geschikt is voor gezinnen en gezelschappen van zes personen.

Duurzaam

The Manor heeft een sterke focus op duurzaamheid. Zo wordt een groot deel van de benodigde energie opgewekt via zonnepanelen en zijn er diverse protocollen voor het zuiveren van water en het recyclen van voedsel. Daarnaast steunt The Manor verschillende fondsen die zich inzetten voor het behoud van de natuur en de lokale bevolking steunen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven