Pole Pole

Mafia Island, Tanzania

Heerlijk eco-resort om bij te komen na een safari

Het kleinschalige Pole Pole is gelegen aan Chole Bay, in het hart van Mafia Island Marine Park, Tanzania. Gesitueerd aan het strand, in een tropische tuin, heb je hier een spectaculair uitzicht over de Indische Oceaan. Pole Pole wordt gezien als een exclusieve eco-resort en staat bekend om de fantastische keuken, de ontspannen sfeer, en haar gastvrijheid. De juiste balans tussen luxe en respect voor de lokale cultuur en omgeving maakt Pole Pole de ideale plek om te relaxen na een actieve dag of om de onder water wereld rondom Mafia Island te verkennen.

Meer informatie Meer informatie
strand bij pole pole in Tanzania

Ideale ontspannen afsluiter na een safari

Meer informatie Meer informatie
lokale bevolkingbij pole pole in Tanzania

Ontmoet de lokale bevolking

Meer informatie Meer informatie
zwembad bij pole pole in Tanzania

Koel af in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
sfeer bij pole pole in Tanzania

Luxe bungalows

Met prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
_OGS9791-HDR

Sfeervolle bar

Meer informatie Meer informatie
boottocht bij pole pole in Tanzania

Dobberend de omgeving verkennen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Lake_Natron__uitzicht_berg
Individuele safari door noordelijk Tanzania met strandverlenging
Bekijk voorbeeldreis

Betaalbare Rondreis Tanzania

Betaalbare rondreis Noord-Tanzania en Mafia Island

14 daagse rondreis vanaf €6.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Pole Pole

Luxe bungalow

Pole Pole beschikt over zeven ruime bungalows, gelegen in de tuin met palmen en uitzicht over de baai. De kamers zijn ingericht met antieke en houten meubelen en hebben ensuite faciliteiten. Alle bungalows hebben een ruime privé veranda met een Zanzibari bed, een tafel en stoelen. Er zijn twee "familie" bungalows met twee aparte slaapkamers.


bungalow inrichting bij pole pole in Tanzania
bungalow dek bij pole pole in Tanzania

Faciliteiten en activiteiten van Pole Pole, Tanzania

Watersport

Chole Bay op Mafia Island is een waar paradijs voor duikers. Deze fantastische duiklocatie is geschikt voor de beginnende en gevorderde duiker. Ook snorkelen en zeilen behoren tot de mogelijkheden hier.

Begeleide wandelingen

Pole Pole resort organiseert dagelijks bootexcursies en picknicken naar verlaten eilandjes en zandbanken, afhangend van het getij.

Daarnaast kan je met Pole Pole wandelingen maken, tochtjes maken met een 4X4, of een bezoek brengen aan een dorpje en kennis maken met de lokale bevolking.

Restaurant

In het hoofdgebouw van Pole Pole bevindt zich de eetruimte waar het diner geserveerd wordt. De keuken is een combinatie van diverse culinaire tradities en culturen, maar met een Italiaans tintje. De meeste producten die in de keuken gebruikt worden komen van het eiland.

Spa / wellness

Pole Pole heeft een zeer rustgevende massage ruimte met uitzicht op het strand. Je kan hier genieten van een massage of andere behandelingen.

Lounge

Er is een bar en een lounge met allerlei boeken en informatie materiaal over de natuur en de omgeving. Hier kan je onder het genot van een drankje heerlijk ontspannen.

Familiekamers

Twee bungalows zijn speciale familiebungalows. Deze bungalows beschikken over twee aparte slaapkamers.


Duurzaam

Pole Pole is een resort waar men het belangrijk vindt om op een verantwoorde manier met de natuur en omgeving om te gaan. Zo wordt bijvoorbeeld het afvalwater op een speciale manier behandeld om zo vervuiling van de omgeving tegen te gaan.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven