Rustiek tentenkamp in ongerept westelijk Tanzania

Chada Katavi is een kleinschalig safari tentenkamp in het Katavi National Park in Tanzania. Het kamp is gelegen op een iets verhoogd uitzichtpunt waardoor je panoramische uitzichten hebt over de vlakte. Je bevindt je hier in het hart van het wildreservaat. De lodge is schaduwrijk gelegen tussen een Tamarinde- en Acacia woud dat tevens een dusdanige aantrekkingskracht op vogels en wild uitoefent dat je het kamp bijna niet meer uit hoeft. De rustieke tenten van het kamp zijn zeer comfortabel en met een maximum van twaalf gasten geniet je hier zeer veel privacy. Omdat Chada Katavi de enige accommodatie is in de omgeving, kom je tijdens de safaritochten vrijwel zeker geen andere toeristen tegen. Het personeel van Chada Katavi is vriendelijk en zorgzaam, je komt er ondanks de afgelegen locatie dan ook niets tekort. Chada Katavi is ideaal voor stellen, maar ook kinderen zijn welkom voor een onvergetelijke safari in dit stuk Afrika dat geroemd wordt als een van de meest wilde plekken op aarde.

Meer informatie Meer informatie
uitzicht_2

Een unieke beleving

Vanaf het terras genieten van de omgeving

Meer informatie Meer informatie
Chada_Katavi021

Gemeenschappelijke ruimtes

Hier kun je lekker eten, rustig een boekje lezen of gewoon ontspannen

Meer informatie Meer informatie
4x4_2

Safari's

Ga mee op een van de spannende safari's met een 4x4!

Meer informatie Meer informatie
foto2

's Avonds bijkomen bij het kampvuur

Meer informatie Meer informatie
zonsondergang

Samen genieten

Van elkaar én van de omgeving

Meer informatie Meer informatie
Pauze tijdens wandelsafari in het ongerepte Katavi NP

Wandelsafari's

In alle rust de wildsoorten spotten

Meer informatie Meer informatie
dinner

Dineren

met een prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Wild spotten vanuit je tent bij Chada Katavi | Olifant | Tanzania

Wildlife

Soms komt er een olifant even een kijkje nemen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

chimpansee bij Greystoke Mahale in Tanzania
Zeer afwisselende rondreis naar het hart van Afrika
Bekijk voorbeeldreis

Sublieme tenten rondreis West en Noord Tanzania

Authentieke safari Noord- en West Tanzania

16 daagse rondreis vanaf €17.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Chada Katavi

Verblijf in een luxe tent

Chada Katavi beschikt over zes Oost-Afrikaanse safaritenten. De tenten zijn ruim en hebben een badkamer met een emmerdouche in de buitenlucht. De ramen, gemaakt van insectennet, laten de zachte wind door jouw tent blazen. De inrichting is rustiek en comfortabel, met houten meubilair en geweven tapijten die een exotische sfeer creëren. Voor de deur van je tent kun je in comfortabele stoelen nagenieten van een schitterende safaritocht. Een heerlijk koel glas wijn staat bij terugkomst op jou te wachten.

slaapkamer
Chada_Katavi004

Faciliteiten en activiteiten van Chada Katavi, Tanzania

Safari

De schitterende omliggende natuur kun je ontdekken tijdens een spannende tocht in een open 4x4-voertuig, waarbij je weinig tot geen andere bezoekers tegen zult komen. De gidsen brengen je naar de beste locaties om wild te zien.

Begeleide wandelingen

Tijdens een wandelsafari leer je het natuurreservaat op een meer intieme en gedetailleerde manier kennen. Dieren die misschien zouden vluchten bij het geluid van een voertuig, blijven nu heel stil zitten.

Ook vogelliefhebbers kunnen naar hartenlust allerlei exotische soorten spotten.

Activiteiten

Een onvergetelijke excursie die Chada Katavi tegen een meerprijs biedt, is flycampen. Onder begeleiding loop je door de wildernis naar een mobiel-tentenkamp. Je krijgt hier een heerlijke bushmaaltijd geserveerd waarna je de nacht doorbrengt onder de sterrenhemel.

Restaurant

In de hoofdtent bevindt zich het eetgedeelte. 's Avonds wordt de ruimte sfeervol verlicht met kaarsen en lantaarns en dineer je in deze intieme setting met heerlijke gerechten. De bushgeluiden vormen de een rustgevende achtergrondmuziek. Tijdens het eten komt een oude olifant regelmatig een kijkje nemen in het kamp.

Lounge

Je kunt in de lounge genieten van een drankje of een goed boek. Voor de lounge is een groot terras met verschillende comfortabele zitjes.

Buitendouche

Chada katavi beschikt over zogenaamde 'bucket showers', zodat je volledig in safari stijl kunt douchen.

Duurzaam

Chada Katavi besteedt aandacht aan het milieu, dit doen zij bijvoorbeeld door het besparen van water en zijn er eco-toiletten.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven