Een authentiek safarikamp aan de Tarangire rivier

Kuro Tarangire is een authentiek safarikamp in Tarangire National Park, gelegen op enkele meters van de Tarangire rivier waar veel wild op afkomt. Door de prachtige ligging van Kuro Tarangire heb je een schitterend uitzicht. Het doel van het kamp is dan ook om zo min mogelijk impact te hebben op de natuur. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om van jouw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.

Meer informatie Meer informatie
14439678409_f20a23fd58_z

Dineren in stijl

's Avonds genieten van een diner bij kaarslicht

Meer informatie Meer informatie
10440419464_4e02949037_z

Wildlife spotten

Tijdens een van de safari's

Meer informatie Meer informatie
omgeving

Prachtige omgeving

Een omgeving die je niet snel zult vergeten

Meer informatie Meer informatie
avondsafari

Avondsafari's

Ga mee op een spannende avondsafari!

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Serengeti_National_Park__Tanzania__zonsondergang
Met de beste gidsen op safari naar de hoogtepunten van Tanzania
Bekijk voorbeeldreis

Individuele luxe safari Noord-Tanzania en Zanzibar

18-daagse safari vanaf €12.100,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Kuro Tarangire

Verblijven in Kuro Tarangire

Kuro Tarangire beschikt over zes rustiek ingerichte comfortabele safaritenten. De tenten beschikken over bedden met matrassen en ensuite faciliteiten met een authentieke 'emmer douche'. Vanaf jouw veranda kun je genieten van de prachtige uitzichten.

14625818192_94e3f923fb_z
badkamer

Faciliteiten en activiteiten van Kuro Tarangire , Tanzania

Restaurant

In het hoofdgebouw vind je het restaurant, voorzien van een prachtig terras, waar je kunt genieten van een fantastisch diner. 's Avonds kun je rond het kampvuur bijkomen met een lekker drankje of ontspannen onder het rieten dak van de lounge die in Afrikaanse stijl is ingericht.

Safari

Tijdens jouw verblijf in Kuro Tarangire kun je onder andere meegaan met safaritochten in een open landrover, of kun je een wandelsafari ondernemen waarbij je opzoek gaat naar sporen van wild. In de middag staat er een heerlijke picknick voor jou klaar in de prachtige natuur van het gebied.

Inbegrepen activiteiten zijn onder andere safaritochten in een open landrover en wandelsafari's waarbij je opzoek gaat naar sporen van wild en een heerlijke picknick lunch nuttigt in de prachtige natuur. Ook heb je de mogelijkheid om een avondsafari te maken.

Avondsafari

In Kuro Tarangire heb je ook de mogelijk om een spannende avondsafari te maken.

Duurzaam

Het doel van dit kamp is om zo min mogelijk belastend te zijn voor haar omgeving. Om dit te bereiken, verplaatst Kuro Tarangire ieder seizoen haar kamp naar een nieuwe locatie, als echte nomaden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven