The Tides

Pangani, Tanzania

Rustieke strandlodge aan mooi wit zandstrand

The Tides is een lodge nabij de monding van de Pangani rivier aan de kust van Tanzania. De lodge ligt aan een ongerept wit zandstrand dat wordt geroemd als een van de mooiste van Tanzania. Vanaf The Tides kijk je uit op dit pittoreske strand en de Indische Oceaan. De vriendelijke gastheer en gastvrouw zorgen voor persoonlijke service en een ontspannen sfeer. Je voelt je er meteen welkom. De accommodatie die The Tides biedt is comfortabel en de cuisine is van hoge kwaliteit. Al met al vormt The Tides een charmante accommodatie om uit te rusten na een mooie safari in het binnenland.

Meer informatie Meer informatie
272_DSF9326_Restaurant

Dineren met uitzicht op zee

Meer informatie Meer informatie
Swimming-Pool-FIRST-PIC

Ontspannen bij het zwembad

Meer informatie Meer informatie
368_DSF9993

Geniet van exotische cocktails

In de beachbar

Meer informatie Meer informatie
416_DSF0692

Gezellig bij het kampvuur

Sluit de dag af met een drankje op het strand

Meer informatie Meer informatie
Diving-COVER-1

Je kunt hier prachtig duiken en snorkelen

Verblijfsmogelijkheden van The Tides

Cottages aan het strand

The Tides beschikt over zeven Beach Front Cottages en twee Family Beachfront Houses. Ze liggen tussen de palmen in de tropische tuin, enkele meters van het strand vandaan. De Cottages en Houses zijn ruim en smaakvol ingericht. Wit tinten zorgen voor een luchtige ambiance terwijl Afrikaanse motieven en figuren een exotische tintje geven. Je beschikt over een ensuite badkamer en een eigen veranda. Hierop kun je ontspannen met een koel drankje in de hand terwijl je uitkijkt op de tropische begroeiing en het blauw van de oceaan daar achter. De Family Beachfront Houses verschillen weinig van de Beach Front Cottages. De Houses bestaan echter uit twee slaapkamers en liggen iets dichter bij het strand.

024_DSF7544_Beach_cottage

Faciliteiten en activiteiten van The Tides, Tanzania

Restaurant

Het restaurant met bar van The Tides ligt aan het strand. Het restaurant is opgebouwd door lokale timmermannen en bestaat uit inheemse, natuurlijke materialen. Je kijkt hier uit over de Indische Oceaan terwijl de ober je heerlijke gerechten serveert. The Tides is met recht trots op haar cuisine, waarin visgerechten als specialiteit gelden.

Lounge

De bar is de ideale plek om lekker te ontspannen met een drankje.

Zwembad

In het helderblauwe zwembad kun je ontspannen en op het zwembaddek geniet je van een cocktail in de zon.

Spa / wellness

Op verzoek kun je je laten masseren.

Watersport

Er zijn allerlei faciliteiten aanwezig om watersporten te beoefenen, zoals snorkels en kajaks. Tegen een meerprijs kun je ook duiken.

Strand

De lodge is gelegen aan een prachtig zandstrand.

Activiteiten

Tegen een meerprijs kun je verschillende activiteiten ondernemen bij The Tides. In het Zanzibar Kanaal kun je lange en korte visexcursies maken. Op het open water kun je allerlei grote vissoorten vangen, zoals tonijn, barracuda en zeilvis. Je kunt langs de kusten varen met een professionele kajak of een hobby kajak van The Tides, en je kunt een zeiltocht maken met een dhow (traditionele zeilboot) terwijl de zon onder gaat. Snorkelliefhebbers kunnen schitterende snorkelexcursies maken. Ter afwisseling kun je mountainbikes huren en zo de omgeving rondom The Tides verkennen.

Safari

Tegen een meerprijs kun je een safari maken naar het Sadaani National Park.

Accommodaties in de regio

×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven