Lake Manyara Tree Lodge

Lake Manyara National Park, Tanzania

Exclusieve boomhutten aan het Manyara meer

Het exclusieve, luxueuze Lake Manyara Tree Lodge ligt, zoals de naam al doet vermoeden, tussen de koele, schaduwrijke bomen in het Lake Manyara National Park in het noorden van Tanzania. Dit is de enige accommodatie die binnen de grenzen van het wildreservaat ligt, waardoor je als gast exclusief toegang hebt tot de meest unieke, afgelegen plaatsen in het wildreservaat dat bekend staat om zijn meer, wouden, bomen klimmende leeuwen en flamingo's.

De lodge is kleinschalig, luxueus en intiem, met maar negen op palen gebouwde boomhuizen met volop privacy. Naast een breed scala aan activiteiten kan je in Lake Manyara Tree Lodge genieten van voortreffelijke maaltijden en massages tussen de bomen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om de ervaring onvergetelijk te maken!

Meer informatie Meer informatie
Fotografie

Fotografie

Meer informatie Meer informatie
Interactieve keuken

Interactieve keuken

Help de chefs

Meer informatie Meer informatie
Kinderen bakken koekjes met chef

Kindvriendelijk

met speciale programma's voor de kleintjes

Meer informatie Meer informatie
Tandoori oven

Tandoori oven

Het vlees wordt op traditionele wijze bereidt

Meer informatie Meer informatie
Autosafari bij Lake Manyara

Flamingo safari's

in het juiste seizoen

Meer informatie Meer informatie
Diner in een traditionele afrikaanse boma

Afrikaanse boma

Dineren bij een kampvuur

Meer informatie Meer informatie
_DRINK_2

Geweldige sundowners

Met zicht op Lake Manyara

Meer informatie Meer informatie
COMMUN_1

Fietsexcursie

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Lake Manyara Tree Lodge

Treehouse Suite

De acht tussen de mahonie bomen gelegen treehouse suites zijn gebouwd op palen en beschikken over een ruim dek. De suites zijn modern ingericht waarbij gebruik is gemaakt van warme, neutrale kleuren. Naast het comfortabele bed is er ook een zitgedeelte waar je goed kunt ontspannen met een goed boek en kunt genieten van de natuur om je heen. De badkamer heeft een vrijstaand bad met uitzicht op het mahoniebos. Daarnaast is er ook een buitendouche.

Binnenkant_boomhut_
Bad in badkamer Tree Lodge
FAMILY_4

Family Suite

De family treehouse suite is ideaal voor gezinnen met twee (op aanvraag drie) kinderen die bij elkaar willen verblijven. De inrichting is vergelijkbaar met die van de treehouse suite, met als verschil dat je de beschikking hebt over een extra slaapkamer en badkamer. De eerste badkamer heeft een buitendouche en een bad met uitzicht op het bos, de tweede badkamer heeft een binnendouche. Op het privédek zijn twee comfortabele zitplaatsen ingericht.

Faciliteiten en activiteiten van Lake Manyara Tree Lodge , Tanzania

Safari

De safari's in een open landrover op zoek naar wild worden overdag en 's avonds uitgevoerd onder begeleiding van een professionele gids. Hierbij worden verschillende regio's van het park bezocht waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers.

Activiteiten

Naast de indrukwekkende safari's, zijn er ook nog andere excursies die je kunt ondernemen bij Lake Manyara Tree Lodge. Samen met een deskundige gids kun je op de fiets stappen om het dichtbijgelegen dorpje en de Mang'ati stam te bezoeken. Naast het dorp, is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de projecten van 'Africa Foundation'. Bijvoorbeeld een school of een andere lokale gemeenschap.

Restaurant

De voortreffelijke maaltijden worden geserveerd in het restaurant of in de traditionele Afrikaanse boma, een door een omheining van grote takken afgesloten open ruimte onder de sterren. De maaltijden worden bereid in een open interactieve keuken, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van een traditionele jikos (buitenkachel) en een tandoori oven (rookoven), wat zorgt voor een authentieke Afrikaanse ervaring.

Desgewenst kan je er ook voor kiezen om te dineren in je eigen boomhut.

Zwembad

Er is een fijn zwembad, gelegen tussen de bomen, lang genoeg om baantjes te trekken.

Spa / wellness

Na een spannende en hobbelige safari kun je even heerlijk ontspannen tijdens een massage. Je kunt de massage ondergaan in de rustgevende spa, of er voor kiezen om de masseur naar jouw boomhut te laten komen.

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk is Lake Manyara Tree Lodge vast en zeker. De lodge heeft namelijk een 'WILDchild' programma met leuke en interactieve activiteiten waardoor de kinderen kennis leren maken met andere culturen. Bijvoorbeeld een fietstocht door een dorp, voetballen met het personeel, koekjes bakken met de chef of pijl en boogschieten.

Familiekamers

Er is een family treehouse suite met twee kamers en een gemeenschappelijke lounge voor gezinnen met kinderen.

Buitendouche

Elke suite heeft een buitendouche, een heerlijke ervaring

Duurzaam

Lake Manyara Tree Lodge is onderdeel van &Beyond, een organisatie dat zich inzet voor verschillende duurzame projecten op het gebied van onder andere scholing, huisvesting en natuurbehoud.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven