Uniek ontworpen luxe safarilodge op een toplocatie

Jabali Ridge is de meest exclusieve design lodge in Ruaha National Park in Tanzania met uitzicht over de Mwagusi rivier. Deze in de omgeving nauwelijks opvallende en ver weg van de massa gelegen luxe en duurzame lodge ligt hoog tussen granieten rotsen waardoor je een schitterend uitzicht hebt over de zeer wildrijke, ruige omgeving. Dit gebied heeft de hoogste olifantenpopulatie van Oost-Afrika en maar liefst één tiende van de totale leeuwenpopulatie van Afrika! Jabali Ridge beschikt over acht unieke, in hedendaagse stijl ingerichte suites en één privé villa. Naast gamedrives en wandelingen onder begeleiding van deskundige gidsen biedt Jabali Ridge als een van de weinige lodges ook de unieke mogelijkheid om op avondsafari te gaan. In het restaurant kun je na een indrukwekkende dag genieten van een voortreffend driegangendiner onder de sterrenhemel.

Meer informatie Meer informatie
Swahili gerecht bereid in Jabali Ridge

Culinaire gerechten

Vers bereid door de chef

Meer informatie Meer informatie
Spa hoofd massage Jabali Ridge

Spa

Ontspannen na een hobbelige safaritocht

Meer informatie Meer informatie
Olifanten safari Ruaha National Park in Tanzania

Safari

Ruaha staat bekend om de enorme olifanten populaties

Meer informatie Meer informatie
Wandelsafari bij zonsondergang door Ruaha National Park

Wandelsafari

Tijdens de zonsondergang

Meer informatie Meer informatie
Jabali-Infinity-Pool

Zwembad met uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Jabali Ridge wandelsafari proost

Proost op een mooie tijd

Meer informatie Meer informatie
Designlodge Jabali Ridge in Tanzania

Uniek design

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Jabali Ridge

Suite

Jabali Ridge heeft acht zeer ruime suites. Iedere suite heeft een eigen ensuite badkamer met douche. In de suites is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en houten shutters. De houten shutters zorgen voor verkoeling op de warme momenten van de dag en tevens privacy. Vanuit de suite heb je een geweldig uitzicht over de omgeving. Elke suite heeft een eigen terras met een hangmat en comfortabele stoelen om in te ontspannen.

Suite Jabali Ridge Tanzania
Jabali Ridge lounge met hangmat
Prive villa in Jabali Ridge Ruaha National Park Tanzania
Eetruimte prive villa Jabali Ridge Ruaha National Park Tanzania

Villa

Naast de ruime suites, beschikt Jabali Ridge ook over een villa met drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De hedendaagse inrichting van de villa is vergelijkbaar met die van de suites waarbij je ook de beschikking hebt over een fijn zwembad met mooi uitzicht. In de villa worden de maaltijden bereid door een eigen kok. De safari vindt plaats in een privé landrover en met een privégids.


Faciliteiten en activiteiten van Jabali Ridge, Tanzania

Restaurant

Alle smakelijke gerechten worden vers bereid door de chef. Voor het ontbijt is er een optie om te picknicken tijdens een safari, waarvoor de gidsen een geschikte locatie uitzoeken die je lang zal bijblijven. De lunch en het avondeten vinden altijd plaats in de gemeenschappelijke eetruimte waar je 's avonds kunt genieten van een prachtige sterrenhemel.

Lounge

Er is een gemeenschappelijke lounge waar je een prachtig uitzicht hebt op de Mwagusi rivier

Spa / wellness

Na een enerverende safari kan je je spieren tot rust laten komen tijdens een ontspannen massage op de kamer of in de daarvoor ingerichte spa.


Zwembad

Jabali Ridge beschikt over een heerlijk zwembad met mooi uitzicht over de indrukwekkende omgeving.

Safari

Vanuit Jabali Ridge worden er zowel 's middags als 's avonds safari's georganiseerd onder begeleiding van een ervaren gids. Stap in de open landrover en kom oog in oog met het wild. De avondsafari is uniek, omdat Jabali Ridge een van de weinige is die toestemming heeft om in de avond Ruaha National Park in te trekken.

Naast de safari's per landrover, is er ook nog de mogelijkheid om aan een wandelsafari deel te nemen.

Voor de fotografie liefhebbers, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciale safari voor fotografen. De gidsen zorgen ervoor dat jij op het juiste moment op de juiste plek bent zodat je een unieke foto kunt schieten.

Duurzaam

Jabali Ridge houdt zich bezig met duurzaamheid door het steunen van verschillende projecten, bijvoorbeeld het 'Southern Tanzania Elephant Project', wat als doel heeft de olifanten te beschermen en de coëxistentie tussen de olifanten en de mens te verbeteren.

Kindvriendelijk

Jabali Ridge is geschikt voor families met kinderen. Al vanaf 5 jaar zijn de kinderen welkom op de lodge en kunnen ze deelnemen aan de safari's per landrover. Voor de wandelsafari's dienen de kinderen 12 jaar of ouder te zijn.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven