Lake Natron Tented Camp

Lake Natron, Tanzania

Permanent tentenkamp in een ongerepte omgeving

Lake Natron Tented Camp ligt in het Noord-oosten van Tanzania, tussen de Ngorongoro Crater en de Serengeti vlaktes, in Lake Natron. Deze omgeving staat niet alleen bekend om haar wild, maar ook om de droge vlaktes, waar de Masai zich huisvest. Het kamp ligt aan de voet van de enige actieve vulkaan van Afrika, de Oldonyo Lengai, en heeft een unieke setting tussen de bomen en de oevers van het meer.

Meer informatie Meer informatie
cultuur

Traditionele Masaï stam

Bezoek een traditionele Masaï stam en leer meer over de cultuur.

Meer informatie Meer informatie
zwembad

heerlijk ontspannen bij het zwembad

Bij het zwembad kun je lekker relaxen in één van de loungestoelen en zo nu en dan een verfrissende duik nemen.

Meer informatie Meer informatie
klein-lake_natron_TC_11

Oldonyo Lengai

Lake Natron Tented Camp is gelegen aan de voet van de enige actieve vulkaan van Afrika, de Oldonyo Lengai. Vanaf het kamp heb je een schitterend uitzicht op deze 2960 meter hoge vulkaan.

Meer informatie Meer informatie
waterval

Bezoek de watervallen

Tijdens een begeleide wandeling kun je een bezoek brengen aan de prachtige watervallen en hier een verfrissende douche nemen!

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TWC-92
Betaalbare safari door de noordelijke parken
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Noord Tanzania

17 dagen vanaf €4.200,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Lake Natron Tented Camp

Lake Natron Tented Camp

Lake Natron Tented Camp beschikt over negen ruime tenten en vier zelfvoorzienende banda’s, welke eenvoudig, maar comfortabel zijn ingericht en je alle privacy en rust bieden die je nodig hebt. Alle tenten en banda’s beschikken over een ensuite badkamer met een buitendouche en sommige hebben zelfs een bad. Ook beschikt iedere tent en banda over een veranda, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op de vlakte en het meer.

tent

Faciliteiten en activiteiten van Lake Natron Tented Camp, Tanzania

Restaurant

In het restaurant kun je terecht voor een lekker ontbijt, een lunch of een diner, terwijl je uitkijkt op het prachtige meer en de uitgestrekte vlakte. Iedere avond wordt er in het restaurant een vier-gangen diner geserveerd, waarvan de gerechten iedere dag veranderen.

Zwembad

Na een enerverende safaritocht kun je het verkoelende water opzoeken van het zwembad.

Begeleide wandelingen

Lake Natron Tented Camp biedt verschillende activiteiten aan. Zo kun je een kijkje gaan nemen bij het meer, een bezoek brengen aan de warmwaterbronnen en wandelingen maken door de bush of naar de watervallen om hier vervolgens te dineren.

Culturele excursies

Wanneer je meer wilt leren over de leefwijze van de Masai, zijn er verschillende culturele excursies en activiteiten die je vanuit Lake Natron Tented Camp kunt ondernemen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven