Faru Faru Lodge

Serengeti National Park, Tanzania

Minimalisme in de bush

Faru Faru Lodge is gelegen in de wildrijke Grumeti privé concessie in het westen van het Serengeti National Park in Tanzania. Deze sublieme lodge maakt deel uit van de befaamde Singita groep van safarilodges, die al vele noemenswaardige prijzen in de wacht heeft gesleept. Minimalisme, een strakke vormgeving en heldere kleuren bepalen de stijl van deze schitterende lodge, waarbij de authentieke sfeer van een safarikamp behouden is gebleven. In de periode mei tot en met juli heb je een grote kans om de miljoenen wildebeesten de Grumeti rivier te zien oversteken. Faru Faru Lodge ligt perfect om deze jaarlijkse migratie mee te maken. Doordat de lodge in een privé concessie van ruim 137.000 hectare ligt, heb je dit enorm grote gebied bijna geheel voor jezelf. In tegenstelling tot een verblijf in de Serengeti kom je hier niet de grote aantallen toeristen tegen. Je komt enkel grote hoeveelheden wilde dieren tegen. Faru Faru Lodge draagt met ecotoerisme bij aan het behoud van de natuurreservaten en de ontwikkeling van de lokale gemeenschap.


Meer informatie Meer informatie
Knipsel11

Een wildrijke omgeving

Ga op safari onder begeleiding van een gekwalificeerde gids

Meer informatie Meer informatie
Singita-Faru-Faru-Lodge-4

Ontspannen

Meer informatie Meer informatie
Singita-Faru-Faru-Lodge-3

Een panoramisch uitzicht

Geniet bij het zwembad van een prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Singita-Faru-Faru-Lodge-10

Comfortabele lounge

Even bijkomen van alle opgedane indrukken in de comfortabele lounge

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Serengeti_National_Park__Tanzania__zonsondergang
Met de beste gidsen op safari naar de hoogtepunten van Tanzania
Bekijk voorbeeldreis

Individuele luxe safari Noord-Tanzania en Zanzibar

17-daagse safari vanaf €12.100,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Faru Faru Lodge

Ruime suites

De suites en villa van Faru Faru Lodge zijn modern en minimalistisch ingericht zonder dat de suites kil en koel overkomen. Integendeel zelfs, de inrichting is warm en sfeervol. Grote foto's van bloemen sieren de muren en natuurlijke materialen zorgen voor een rustgevende uitstraling. Elke suite heeft een eigen veranda vanwaar je een geweldig zicht hebt op de bush en de waterplaats. De suites zijn voorzien van een badkamer met bad en een enorm grote buitendouche en de villa beschikt over een privé zwembad.


Singita-Faru-Faru-Lodge-6

Faciliteiten en activiteiten van Faru Faru Lodge, Tanzania

Restaurant

De maaltijden bij Faru Faru Lodge zijn van hoogstaande kwaliteit, zoals je van alle Singita accommodaties mag verwachten. Je kunt dineren in de eetruimte, maar wil je liever eten in de intimiteit van je eigen veranda, dan wordt dat voor je geregeld.

Zwembad

Daarnaast beschikt Faru Faru Lodge over maar liefst twee zwembaden. Op het panorama-dek zit je heerlijk in de schaduw en kijk je uit over de wildrijke vlakten van de Serengeti.

Safari

Bij Faru Faru Lodge ga je tweemaal daags op gamedrive waarbij je op zoek gaat naar wild. Onder begeleiding van een gids kan je ook kiezen voor een wandelsafari. De gidsen van Singita Grumeti Reserves behoren tot de besten van Afrika en zien dan ook geen enkel dier over het hoofd.

Spa / wellness

Je kan je heerlijk laten verwennen met een massagebehandeling. Ook kan je sporten in de volledig uitgeruste fitnessruimte met uitzicht op de wildernis.

Duurzaam

Faru Faru Lodge draagt met ecotoerisme bij aan het behoud van de natuurreservaten en de ontwikkeling van de lokale gemeenschap.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven