Ocean Paradise Resort & Spa

Zanzibar, Tanzania

Mooi resort aan de pittoreske noordoostkust van Zanzibar

Ocean Paradise Resort is gelegen aan de pittoreske noordoostkust van Zanzibar, met een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan. Zoals de naam al zegt, het is een paradijsje op aarde. Het resort is in traditionele stijl gebouwd met veel hout en rieten daken. Wanneer je vanaf de luchthaven naar het resort rijdt, passeert je typisch Afrikaanse dorpjes en onaangetaste natuur. Ocean Paradise Resort ligt dat ook op een prachtige en rustige locatie direct aan het witte, met palmbomen omzoomde zandstrand. Bij aankomst word je welkom geheten door een Masai krijger en de tropische sfeer die het resort uitademt. Er staat je een heerlijk verblijf te wachten met wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee, prachtig aangelegde tuinen met inheemse begroeiing en het grootste zwembad van Zanzibar.

Meer informatie Meer informatie
AMP_8454

Een idyllische omgeving

Meer informatie Meer informatie
ATM_7660

Watersportactiviteiten

Neem deel aan één van de leuke activiteiten

AMP_88542
Meer informatie Meer informatie
Knipsel22

Goede service

Meer informatie Meer informatie
Pool1

Zwembad

Neem een verfrissende duik in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
Knipsel33

Ontspannen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Nomad__Serengeti_Safari_Camp
Bezoek de bekendste wildreservaten en Zanzibar
Bekijk voorbeeldreis

Groepssafari Kenia en Tanzania met Zanzibar

15 dagen vanaf €4.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ocean Paradise Resort & Spa

Comfortabele kamers

De kamers liggen in een traditioneel Afrikaans gebouwd huis met daarin alle comfort die je wenst. Ze zijn gelegen tussen kleurrijke, tropische tuinen vanwaar je direct naar het romantische strand kunt lopen. Iedere kamer is naar de zee gericht en via openslaande deuren kom je op je eigen terras terecht. Hier kun je in de avond genieten van een goed glas wijn onder de sterrenhemel.

AMP_8613
All_Rooms_Interior_1

Faciliteiten en activiteiten van Ocean Paradise Resort & Spa, Tanzania

Restaurant

Bij het zwembad vind je het Jahazi Restaurant. Hier serveert men een grote variatie aan kleine maaltijden en de beste pizza’s van Zanzibar. Op het menu staan zowel internationale als authentieke lokale gerechten, zodat er voor iedere gast iets naar wens is.

Het Mawimbi Restaurant is gelegen op een sensationele locatie direct aan het strand, een perfecte plek voor een romantische diner bij kaarslicht. Hier worden diverse gerechten geserveerd, welke bereid zijn met zowel Aziatische als westerse ingrediënten.

Duikcentrum

Zanzibar staat bekend als een goede duiklocatie. Het resort heeft een professioneel PADI duikcentrum, waar je prachtige duikexcursies kunt boeken. Beginners kunnen hier ook een duikbrevet halen.

Activiteiten

Bij het resort kun je ook andere watersportactiviteiten beoefenen, zoals windsurfen, zeilen, kajakken of een leuke boottocht maken. Daarnaast worden er vanuit het resort ook verschillende excursies georganiseerd, bijvoorbeeld naar Stone Town en naar de Jozani Forest.

Bij het resort zelf kun je ook beachvolleyballen, biljarten en tafeltennissen.


Fitness

Er is een fitnessruimte aanwezig.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven